26 before 27 • Update #2

YES! Deze maand ben ik het niet vergeten! Applausje voor mezelf. Het leek me gewoon het handigste om het een beetje rond dezelfde datum te doen. Alleen kan ik deze maand niet heel veel schrappen van m’n lijstje. Volgens mij maar één ding. Haha. Ojee. Maar dat geeft niet! Er is nog genoeg tijd om de rest te doen. Dus dit zal een vrij korte update zijn.

Het enige wat ik geschrapt heb ondertussen is het samenwonen met David. Maar dat is dan wel direct een grote stap hé! We beslisten nogal impulsief om gewoon al in ons huis te gaan slapen. We hebben zondag 4 juni heel onze woonkamer in orde gezet. De tafel terug uit elkaar gehaald omdat ze niet door de deur paste. Gemanoeuvreerd met de zetels. Die gelukkig wel in één stuk door de deur pasten. En dan maar beslist om onze matras voorlopig in één van de slaapkamers te leggen. Tot als die van ons klaar is. Et voila. Ik heb echt helemaal niet moeten wennen. Ik vind het superfijn om in ons huisje te zitten. Ik vind het zelfs niet erg om de vaatwasser in te laden. Of de was te doen. Haha. Vooruitgang!

Voor de rest ben ik wel al naar de McDonalds geweest. Maar ik hield het voor een keer nog eens bij een McChicken. Ik heb nog geen hakken aangehad. En m’n dagboek is ook nog niet echt een gewoonte geworden. Maar dat komt! En bij nader inzien kan ik wel het slapen in een tent schrappen. Want we gingen op weekend naar Nederland!

 1. Samenwonen met David • Yay! We verhuisden 5 juni naar ons huisje!
 2. Een bbq geven in onze tuin voor onze vrienden.
 3. Een brief schrijven aan mezelf voor binnen tien jaar
 4. Een citytrip doen. Bijvoorbeeld naar Kopenhagen
 5. Zelf yoghurtijs maken. En eten natuurlijk!
 6. 5 keer naar de cinema
 7. Een fiets kopen Misschien niet helemaal eerlijk. Maar dit deed ik eigenlijk al voor m’n verjaardag. Hihi.
 8. M’n haar laten knippen
 9. Voor elk behaald doel €20 storten op m’n spaarrekening • ★ ★ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
 10. 3 DIY’s voor in ons huis maken • 1. Een tak om juweeltjes aan op te hangen
 11. Dagboek blijven bijhouden
 12. 5 Keer naar zee gaan met David
 13. Sterren kijken tijdens een zomernacht
 14. Een paar dagen na elkaar in een tent slapen • We gingen een lang weekend naar Nederland!
 15. Een filmmarathon doen
 16. In de McDonalds eens iets anders bestellen dan een McChicken
 17. 30 Day Shred doen en volhouden
 18. Vaker hakken dragen
 19. 2 keer naar een dierentuin gaan • 1. David en ik gingen naar Harry Malter!
 20. Een keer een museum bezoeken
 21. 5 receptjes van Tasty maken
 22. Een echte samenwerking doen • Ik deed een samenwerking met CanvasCompany.be
 23. Eens uiteten gaan
 24. Leren breien
 25. Elke maand een update schrijven • ★ ★ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
 26. Foto’s maken van (bijna) alle doelen

Een foto van ons huis toon ik nog niet. Daar komt nog een hele post over als onze slaapkamer en dressing af zijn. Spannend!

6 thoughts on “26 before 27 • Update #2

  1. Hey Evelyne! We hebben hem! ^^ Supergelukkig mee! Er komt binnenkort wel een keer een artikel online met wat foto’s 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge