26 before 27 • Update #1

Jongens, ik ben toch echt zo’n sukkel hé. Ben ik super enthousiast over m’n 26 dingetjes die ik wil doen voor ik 27 word. Vergeet ik er een update over te schrijven. Wat dus letterlijk één van de doelen is. Elke maand een update. HAHA. Oké. Ik moet er nog een beetje in komen denk ik 😉

Maar goed. Een update dus. Ik ben er tot nu toe eigenlijk niet heel actief mee bezig geweest. De doelen die ik behaalde, zijn vrees ik eerder uit puur toeval gehaald. Maar dat doet er niet toe! Een behaald doel is een behaald doel hé. Hihi. Hieronder m’n lijstje én de vooruitgang!

 1. Samenwonen met David
 2. Een bbq geven in onze tuin voor onze vrienden.
 3. Een brief schrijven aan mezelf voor binnen tien jaar
 4. Een citytrip doen. Bijvoorbeeld naar Kopenhagen
 5. Zelf yoghurtijs maken. En eten natuurlijk!
 6. 5 keer naar de cinema
 7. Een fiets kopen Misschien niet helemaal eerlijk. Maar dit deed ik eigenlijk al voor m’n verjaardag. Hihi.
 8. M’n haar laten knippen
 9. Voor elk behaald doel €20 storten op m’n spaarrekening • ★ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
 10. 3 DIY voor in ons huis maken • 1. Een tak om juweeltjes aan op te hangen
 11. Dagboek blijven bijhouden
 12. 5 Keer naar zee gaan met David
 13. Sterren kijken tijdens een zomernacht
 14. Een paar dagen na elkaar in een tent slapen
 15. Een filmmarathon doen
 16. In de McDonalds eens iets anders bestellen dan een McChicken
 17. 30 Day Shred doen en volhouden
 18. Vaker hakken dragen
 19. 2 keer naar een dierentuin gaan • 1. David en ik gingen naar Harry Malter!
 20. Een keer een museum bezoeken
 21. 5 receptjes van Tasty maken
 22. Een echte samenwerking doen • Ik deed een samenwerking met CanvasCompany.be
 23. Eens uiteten gaan
 24. Leren breien
 25. Elke maand een update schrijven • Yes deze is de eerste!
 26. Foto’s maken van (bijna) alle doelen

Ziezo! M’n fiets kocht ik natuurlijk iets voordat ik m’n lijstje hier publiceerde. Dat kwam doordat er toen net een actie was waardoor ik ‘m met korting kon kopen. Dus ik besloot niet te wachten.

11 thoughts on “26 before 27 • Update #1

 1. Superleuk! Leuke doelen en wat leuk dat je ook blijft updaten en foto’s maakt. Ook nummer negen is wel echt supergoed! En ja, een behaald doel is een behaald doel toch? Expres of niet 😉

 2. Haha, dat heb ik soms ook. Dat ik zulke lijstjes vergeet en dat ik achteraf sommige doelen gewoon uit puur toeval kan afvinken. Maar vooruitgang is vooruitgang, éh! Zoveel te beter dus! Veel succes nog met je lijstje.
  Sarah onlangs geplaatst…My 10 stages of jet lag!My Profile

 3. Wat een leuk lijstje! Ik weet zeker dat je ze allemaal kan afstrepen en dat iets anders bestellen bij de Mac heb ik ook. Afgelopen keer bestelde ik voor het eerst een mckipwrap en kippenvleugels/pootjes die waren zoo lekker! Vooral die wrap zeker een nieuwe favoriet!
  Sylvia onlangs geplaatst…Spam je blog!My Profile

  1. Dat vond ik wel belangrijk. Dat het allemaal haalbare doelen waren. Want er zijn ook dingen die ik wil die grootser zijn maar meestal komt er dzn nietd van in huis en fat is dan superfrustrerend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge