26 before 27 • Deze keer voor echt!

Mijn god mensen. Ik ben woensdag  z e s e n t w i n t i g  geworden. Weet je hoe dat in mijn hoofd ging? Zoiets: “OMG ik ben jarig vandaag. Wow 26. Shit jong dat begint al oud te worden. WHATTAFAAAAACK BEN IK NU SERIEUS AL 26?! Waar is alle tijd naartoe? AAAAAH!!!” Ongeveer. Gek! Ik kijk nog altijd wel heel erg uit naar jarig worden. Misschien is dat over een paar jaar wat afgezwakt. Haha. Maar voorlopig vind ik het dus nog heel fijn! Lekker taart eten. Vooral heel veel taart eten! YES! (Of in dit geval sjoekes)

Ik weet niet of je het je nog herinnert. Ik had in het begin van mijn blog een 25 before 26 lijst. Maar dat ging eigenlijk niet helemaal eerlijk want ik was natuurlijk al, euhm even tellen, vijf maanden 25. En ik had niet echt de tijd genomen om echt fijne dingen te bedenken. Oké ja. Dat zijn smoesjes. Maar deze keer wil ik het goed aan pakken! Dus ja, ik heb 26 dingen bedacht die ik graag wil bereiken voor m’n 27ste verjaardag. En bij het idee van zevenentwintig worden, krijg ik even een kleine stresskriebel in m’n buik. Haha maar dat ga ik negeren want ik ben nog maar net 26. (FAK)

 

 1. Samenwonen met David
 2. Een bbq geven in onze tuin voor onze vrienden.
 3. Een brief schrijven aan mezelf voor binnen tien jaar
 4. Een citytrip doen. Bijvoorbeeld naar Kopenhagen
 5. Zelf yoghurtijs maken. En eten natuurlijk!
 6. 5 keer naar de cinema
 7. Een fiets kopen Misschien niet helemaal eerlijk. Maar dit deed ik eigenlijk al voor m’n verjaardag. Hihi.
 8. M’n haar laten knippen
 9. Voor elk behaald doel €20 storten op m’n spaarrekening
 10. 3 DIY voor in ons huis maken
 11. Dagboek blijven bijhouden
 12. 5 Keer naar zee gaan met David
 13. Sterren kijken tijdens een zomernacht
 14. Een paar dagen na elkaar in een tent slapen
 15. Een filmmarathon doen
 16. In de McDonalds eens iets anders bestellen dan een McChicken
 17. 30 Day Shred doen en volhouden
 18. Vaker hakken dragen
 19. 2 keer naar een dierentuin gaan
 20. Een keer een museum bezoeken
 21. 5 receptjes van Tasty maken
 22. Een echte samenwerking doen
 23. Eens uiteten gaan
 24. Leren breien
 25. Elke maand een update schrijven
 26. Foto’s maken van (bijna) alle doelen

Oké. Deze keer ben ik wel enthousiast over de dingen die ik wil gaan doen. Ben heel benieuwd of het gaat lukken.

foto boven via Pexels.com

22 thoughts on “26 before 27 • Deze keer voor echt!

 1. Nog gefeliciteerd! 🙂 Ik deed eens aan “101 things in 1001 days”. Dat was een soort tegenhanger van goede voornemers, in de zin dat 365 dagen gewoon te kort is en dat dit beter zou moeten lukken. Maar gaandeweg veranderde mijn leven en vond ik bepaalde doelen ook helemaal niet meer relevant…

  De 30 day shred heb ik ook een paar keer gedaan, vond het wel pittig maar je voelt je er heel goed bij 🙂 Kennelijk is het zo dat het niet per se 30 dagen achter elkaar moet zijn, wat veel mensen wel doen. Maar Jillian Michaels heeft dat kennelijk nooit zo gezegd.

  Succes met je goals in ieder geval 😀
  Karin onlangs geplaatst…Een weekje naar Lake Ohrid in MacedoniëMy Profile

  1. Oh is dat? Ik dacht ook altijd dat je gewoon 30 dagen aan een stuk moest sporten :p Ik heb het al een keer gedaan en ik merkte wel verschil na 30 dagen. Ik ga het alleszins zo nog eens proberen 🙂
   En van die 101 dingen heb ik ook al es gehoord. Maar kan me inderdaad voorstellen dat er na een tijdje dingen veranderd zijn in je leven en dat sommige doelen dan niet meer heel relevant zijn.

 2. oooh wat een leuke lijst, super haalbaar ook 😀 Leren breien is niet zo moeilijk, ik heb dat geleerd met een paar youtube filmpjes en veel geduld 😉 (en heb een echt zalige sjaal ermee gemaakt 😀 )
  ines onlangs geplaatst…Moskou dag éénMy Profile

  1. Hahahaha oké bedankt voor je geweldig mopje Aneta! 😉 Hihi. 34 bij iemand anders klinkt eigenlijk ook echt nog wel jong hoor. Ik moet er alleen bij mezelf nog niet aan denken. Haha :p

  1. Het was de bedoeling om niet te zotte dingen er op te zetten. Dat lukt anders toch niet hé 🙂 Allee bij mij toch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge